Legge ut syngevideo? Jaaaiokai kanskje..^w*

altså... det er så lite blogging for tiden.. meen.. noen av dere søte folk spurte om jeg kunne legge ut en til syngevideo.. har ikke gjort det enda, men jeg skal gjøre det i morgen eller dagen etter^^ håper dere blir fornøyde da.. c: skal PRØVE å finne en fin sang... "challenge accepted!" :] for de som ikke vet det, har jeg farget håret møøørkt igjen(Y) ser svart ut, men er mørkemørkebrunt aahahah... kanskje bilde om jeg får tid til å ta noen!

På fredag fullførte jeg undomsskolens siste tentamen, det var mattetentamen (som gikk bra O_O) og det føltes UTROOLIG deilig. omigad. hva mer... FERIE! på fredag begynte jeg ferien med å reise på besøk til Glenn ^^ det var kjempekoseliiiiig<3 og han klemte meg til nesten hele meg knakk i to som han alltid gjør når vi møtes fordi han savner meg, men det er vel greit(A). jeg tok senere bussen hjem som vanlig.. Sayonara Glenn<3...

Neste dag derimot, da sov jeg ganske lenge.. så lagde jeg et bursdagskort, tok på meg noe pent og reiste i bursdagen til Glenns lillesøster, Linn Bergum, som fyllte 11 år ^^. Det var koslig.. møtte mange jeg ikke har sett på lenge! og vi finner alltid på noe morsomt i de selskapene deres:D alt fra cod til limbodansing(Y). også er jeg megaflink til å ta fatet forran trynet når tre stk prøver å ta bilde av meg(Y) det eneste de fikk var altså meg med et fat forran trynet c: YAY!

I bursdagen stod jeg og Sara Bergum ute på terassen fordi vi var så varme, og vi ville FLY! Butterfly fly away! liksom >_>.... vi ville serr fly.. OMG GIMME WINGS. ffffffffffffffuuuuuuuuuuu. sånn ellers så .. spiste vi masse god mat... vårruller, lasagna, nudleting, vårruller, bringebærdessert-ting NOMNOM, vårruller, bløtkake, brrrrownies, vårruller, pluss pluss pluss....O_O så når klokka va rundt 10 så ble jeg plutselig sånn "e_e"..... litt senere ble det sånn "(-)_(-)".... Glenn bærte meg inn i sengen til Sara for jeg var så trøtt! c: så låg han der og passa på meg<333333 så ble jeg henta av mr. pappa! Idag chilla jeg bare cc: skal sitte oppe lenge :] blogge masse c:

 


Lol, jeg DIGGER denne siden: http://artige.no/ SERR! GÅ INNPÅ DEN! c:

 - True... true.

 

 


<3333333333333

 

Hva skal du i ferien?

Hva syns du om at jeg skal legge ut syngevideo?

2 kommentarer

Christine Dattebayo c:

18.apr.2011 kl.01:27

Hva skal du i ferien? Dunno.. Da som e problemet.. .__.

Hva syns du om at jeg skal legge ut syngevideo? ÅÅÅZM! <3

andrea

18.apr.2011 kl.16:07

SANGVIDEO, elsk <3

Skriv en ny kommentar

cookiegonewrong

cookiegonewrong

15, Førde

Konnichiwa<3 Jeg er 15 år og fra Førde. (....) ILU om du kommentererr<3 *poker face*... Lalala... Jeg liker Asia<3 OMG VÅRRULLER ER DRITGODT<33 Også Glenn Ivar Bergum-er smaker megagodt... aaahihihihi ^-^ <33

Kategorier

Arkiv

hits