C-C-C-C-C-COMBO BREAKER!

det var random overskrift fordiiiiiiii at før så pleide glenn å si det ofte.. så vet vi det! O_O

haaasjablasmukdfles gidder aldri å blogge ... skal PRØVE å blogge meire.. SKAL PRØVE...

men da må DU der.. oh yes you.. kommentere masse<333 ja.. ok ... uuhm.. akkurat nåå så sitter jeg barnevakt hos naboen med bestevenninna mi ingrid-plingrid<3 vi kjeder oss litt XD uhuh, så vi satt på omegle i rundt en time =.0 aha lal... men ja.. KOMMER TIL Å BLI ET RANDOM INNLEGG... NFRKWJEOPJGIROE denne uken gikk foooooooort...YAAY... ogsåogsåå .. ja.. okå først på mandag var det jo prøve-eksamen.. og jeg og ingrid hadde sammen... så fikk vi STERK FEMMER ÅWSM<33333 [STOLT SOM FAENJ O_O]  det var jo liksom naturFAGGOT D:
men okai.. på tirsdag husker jeg ikke engang hva som skjedde D: men husker at jeg ikke gadda noe faenlexer.. eughruig... har ikke gjort en liten sukkerbit med lexer denne uken c: HIHI ogsååå onsdag.. da kom glenn på besøk til meg TIIDLIG<33 han sa han ville komme så tidlig som mulig også plutselig var han der og jeg bare.. AW<3 øhø ja..  også igååår.. var jeg hos glenn c:... OKÅ nå skal jeg være ærlig.. vi var på sånn åpen dag på en videregående skole som er rett vedsiden av skolen til Glenn<3 sånn at de som ville kunne komme dit og se.. men jeg stakk tidlig(A) så stakk jeg bort til skolen til glenn, og siden de hadde verdens kuleste lærer akkurat da jeg kom, fikk jeg være med i de to siste timene der de spilte musikk:D wii<3 flinke glenn<33 men var awkward i friminutta..  alle bare: hvorfor er dama hi HER? D: ogsånt.. XD og lærerne spurte hvem jeg var og glenn svarte: KJÆRESTEN MIN!
ble ikke flau i det heeele tatt jeg! tudsapsdofkih.. okai.. uuhm... så stakk vi hjem til han ogsåå.. var på data.. spiste middah.. sovna på rommet hansXD.. så måtte han og resten av familien ut og måke TAAITE snøen.. men eg ville være med (Y) ihihihi.. og idag har eg drittvondt i armen :c men huuusj ikke si til glenn, han får så dårlig samvittighet.. ogsååå reiste jeg hjem litt senere.. så idag var det teite skolen igjen.. men gikk nhkjfdlkfiDRITTfort egentlig.. såå gikk jeg og venninna mi hjem til meg og.. og.. sola gjorde meg glad.. XD SOL<333 jååuuiii... oog.. så bare sov vi og lata oss osv før vi skulle sitte barnevakt fra halv 8 tiil rundt halv 1 XD I'm stuck here O_O men bebbisen sover og han andre gutten legger seg selv fordi han er snill c: omfg katten er lol.. må filme brb..
ahahahah skal legge det ut.. :] uuhm ogsåå NÅ KJEDER JEG MEG... GAAWD... frunsdfjdtio nå gidder jeg ikke skrive mere.. Ingrid er rar<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

cookiegonewrong

cookiegonewrong

15, Førde

Konnichiwa<3 Jeg er 15 år og fra Førde. (....) ILU om du kommentererr<3 *poker face*... Lalala... Jeg liker Asia<3 OMG VÅRRULLER ER DRITGODT<33 Også Glenn Ivar Bergum-er smaker megagodt... aaahihihihi ^-^ <33

Kategorier

Arkiv

hits